Árak

Kalkulátorunk segítségével pillanatok alatt hozzávetőleges kalkulációt végezhet, hogy mennyibe kerülne a JOBBFÓLIA fűtésrendszer kialakítása az Ön ingatlanában.

Adja meg a fűtendő ingatlan alapterületét, és kalkulátorunk automatikusan kiszámolja a hozzávetőleges beruházási költséget. Napelem opció választása esetén láthatja a szükséges energia igényt, és annak várható költségeit is. A hőszigetelés opcióinak kiválasztásával tovább tudjuk pontosítani a szükséges fűtésrendszer méretét.

Az online tervező általi értékek tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlattételnek.

Varázsoljon igazán "egészséges-meleget" magának a JOBBFÓLIA segítségével!

Díjmentes fűtésterv

Áraink helyszíni munkavégzés esetén

Helyszíni felmérés (megtett km alapján)

Szükség esetén szakembereink kimennek a helyszínre Magyarország területén belül, és egy pontos felmérést követően elkészítik ajánlatunkat az Önök ingatlanjára.

Sürgősségi kivitelezés 75 000 Ft+Áfa

Szükség esetén, a megrendeléstől számítva 3 munkanapon belül elvégezzük a kivitelezést.

Sürgősségi hibajavítás 25 000 Ft+Áfa

Szükég esetén, a hibabejelentést követően 3 munkanapon belüli kiszállás. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.
b

Rendszer vizsgálat 25 000 Ft+Áfa

Szükség esetén, tulajdonos váltás, vagy hosszabb ideig használaton kívüli rendszert felülvizsgáljuk, teljesítményt ellenőrzünk, és dokumentációt készítünk ezen eredményekről, melyet átadunk az ingatlan tulajdonosának. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

Z

Bevizsgálás, ismételt beüzemelés 30 000 Ft+Áfa

Garanciális hibán kívüli probléma esetén történő kiszállási díj. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.

/

Átépítési beüzemelés 20 000 Ft+Áfa/helyiség

Átépítés, burkolatváltás esetén, bevizsgáljuk, majd ismételten beüzemeljük az Ön fűtési rendszerét, garancia vesztés nélkül. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.
g

Termosztát csere 15 000 Ft+Áfa

Garancia időn túli termosztát csere a helyszínen, mely munkadíj akár 3 db termosztát cseréjét is tartalmazza. Ezen felül 5000 Ft/db munkadíj kerül felszámításra. A szolgáltatási díjon felül a megtett km alapján kiszállási költség kerül számlázásra.
l

Szakvélemény 25 000 Ft+Áfa

Elemi kár esetén, a biztosító számára helyszíni felmérés, és szakvélemény készítés.

Válasszon fűtési megoldásainkból!

Pin It on Pinterest