Gyakori Kérdések

Milyen elektroszmog kibocsátása van? Ez nem káros az egészségre?

Az elektroszmog mérése, egy úgynevezett mágneses indukcióban van mérve, melynek mértékegysége az úgynevezett tesla. Ennek az egészségügyi határértéke 100 microtesla (μT).

A JO33FÓLIA-nak ezen értéke a fólia közvetlen közelében 1,5 μT.

Viszonyítás képpen, egy porszívó kibocsátása 200-800 μT között van.

Ezáltal teljes bizonyosággal ki lehet jelenteni, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint, a fűtőfilm semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre.

Lehetséges, hogy a mennyezetfűtés valóban felmelegíti a lakást? Hiszen a meleg levegő felfelé száll.

Mivel ezzel a technológiával nem a levegőt melegítjük, hanem az infrának köszönhetően a testet és tárgyakat, így ugyanolyan kellemes hőmérsékletet kapunk mintha a padlóba telepítenénk!

Ezáltal nem lesz különbség a padlónál, és a mennyezetnél mérhető hőmérséklet között.

Mi a JO33FÓLIA hatótávolsága?

A gyártó előírása alapján 5-6 méteren belül ugyanazt a teljesítményt érhetjük el.

Miből is áll a JO33FÓLIA?

A JOBBFÓLIA-ban használt fűtő elem a szén, melyet ezüst pasztával kombinálva rányomtatják egy hőszigetelő, tűzálló PET fóliára, majd ezekre rá kerül egy réz szalag és végezetül az egészre egy Laminex fólia. Ennek eredményeként, ez a technológia a felgyülemlett rengeteg alumínium felhasználásával történik.

Milyen hatásai vannak az emberi szervezetre?

A kibocsájtott infravörös hullámok és anionok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyag cseréjét.

Nem véletlenűl használják az infra technológiát az orvostudományban. Infra szauna, infra lámpa… stb.

Hol a leghatékonyabb a JO33FÓLIA?

A technológia sajátosságának köszönhetően teljesen mindegy, hogy padló-mennyezet, vagy falfűtésként használjuk. Mindenhol ugyanolyan hatékonyan fog működni, azonban arra fontos odafigyelni, hogy 5-6 méter távolságon belül maximális a hatás.

Milyen burkolati elem alá, fölé lehet, vagy érdemes telepíteni?

Bármilyen, a lakásban felhasználható burkolati elem alá, fölé telepíthető. Beton, laminált padló, PVC, járólap, gipszkarton, szinte bármi.

Milyen m2 ára van a fóliának?

Komplett fűtés rendszer a termékünk, telepítéssel, MELEG garanciával együtt, mely ingatlan és ingatlan között más lehet. Ahogy egy gázfűtésnél sem tudják megmondani mennyibe kerül m2-ben a fűtés kialakítása, így ennél a technológiánál sem lehet ezt megmondani.

A pontos számításokhoz szükség van a helységek pontos méreteihez, csak így tudunk megfelelő ajánlatot adni Önöknek.

Tudnunk kell hova, mennyi fóliát tudunk telepíteni, hogyan lesz a leggazdaságosabb Önöknek.

Mitől hatékonyabb ez a fűtési rendszer mint bármelyik másik?

Az infra sugárnak köszönhetően. Nem a levegőt melegíti fel, azaz nem úgy működik mint egy hősugárzó (radiátor, vagy bármelyik hőleadó eszköz), hanem a testeket és tárgyakat tölt fel energiával, és azok adják le a hőt a helységnek.

Ezáltal nem fordulhat elő, hogy 4-6 fokos különbség legyen a mennyezet vagy a padlónál mért hőmérséklet között.

Otthon tudom magamnak telepíteni?

Egy villamossági szakembernek nem okozhat problémát, de a JO33FÓLIÁ-t nem forgalmazzuk úgy mint méterárut. Minden esetben ügyfeleinknek a maximumot adjuk, 10 éves garanciával, és professzionális kiszolgálással. Fontos, hogy profi szakember tervezze be ezt a fűtést, és telepítse is, hogy valóban hatékony legyen a fűtésrendszer.

Penész, pára ellen mennyire hatékony?

Nagyon. Nem egy ügyfelünktől kaptuk azt a visszajelzést, hogy megszüntette a penészesedést, és a párát a helységekben. Erre elég sok referenciával rendelkezünk.

Mennyire vastag a fólia, és telepítés esetén mekkora helyet foglal?

Maga a JO33FÓLIA nem vastag, hanem inkább már vékonynak neveznénk, hiszen 0,38mm vékony. Ha ehhez hozzátesszük a hőtükörfóliát mely 0,5 cm, és esetleg még a párazáró fóliát, akkor sincs 1 cm vékony az egész rendszer. Ezáltal, ha a padlóba kerül szinte semennyivel nem emeli meg a padló szintet. Mennyezetre történő telepítés esetén érdemes egy gipszkarton szerkezettel elfedni, mely megfelelő kivitelezés esetén maximum 5-10 cm-t vesz el a belmagasságból.

Miért a JO33FÓLIA képviselet?

Küldetésünk:

A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós és energiatakarékos termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában.

Hisszük, hogy Ön is megérdemli, hogy olyan OTTHON birtokában legyen, melyben BIZTONSÁGBAN, KÉNYELEMBEN, és EGÉSZSÉGBEN tudhatja családját, és Önmagát.

Cégünk 5 kiemelkedő tevékenysége a Generál kivitelezés, a jövő fűtési technológiájának nagykereskedelmi forgalmazása, napelem rendszerek kialakítása otthonokban illetve ipari létesítményekben, innovatív HŐPAJZS alapú szigeteléstechnológiája és Prémium minőségű LED világítástervezés és kivitelezés.

Válasszon fűtési megoldásainkból!

Varázsoljon igazán "egészséges-meleget" magának a JOBBFÓLIA segítségével!

Díjmentes fűtésterv

Pin It on Pinterest