Infrafűtés vélemények

Vásárlóink véleményei

Kedves Jobbfóliás Munkatársak!

Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt 2 hónap tapasztalatai alapján az Önöktől rendelt 3 mintadarab pozitív változásait amit az életünkbe máris becsempésztek.

Prózai módon és „egyedülanyus” megoldással élve, semmi egyebet nem tettem, mint a konnektorba dugva és bekapcsolva a földre fektetett lapokat hagytam,hogy tegyék a dolgukat.

A hideg napokon a nappaliban hagytam őket, mikor elindultunk reggel itthonról, este kellemes 21 fok vár Bennünket a kisfiammal, pedig a helyiség több mint 20 nm.

Hamarabb sikerült meleget varázsolni a lakásba így, hogy erre kellett a vegyes tüzeléssel fűteni. Esténként a fiam szobájába pakoltam őket, így megúsztam az utolsó kazánra pakolást, nem féltem, hogy megfázik éjszaka, mert a 3 fűtőlap profin tette a dolgát.

Érdekes szösszenet, a testvérem befagyott kézi fékjét is úgy olvasztottuk ki, hogy éjszakára alá tettük az egyik JOBBFÓLIA mintát. Reggelre tökéletesen működött a kézifék.

Az infra okozta hőérzet semmihez nem hasonlítható kellemes érzés, imádom már ezt a 3 lapot is, hatalmas segítséget nyújtottak nekünk a téli hónapokban.

Célom, hogy a következő fűtési szezonban már az egész lakásban JOBBFÓLIA sugározza ránk a meleget.
Köszönet a Jobbfóliának

F. Andrea (Nagykónyi)

Hétvégi lakásunkba, nyaralónkban kértük a JOBBFÓLIA csapat segítségét. Vettünk egy olyan ingatlant, amiben belülről lehetett lemenni a boros pincébe. Mivel az ház fűtetlen volt, így ott 5-6 fok körül mozgott a hőmérséklet. A pincében 13-14, és a felfelé jövő meleg levegő miatt, annyira lecsapódott a pára mindenhol a házban, hogy szabályosan folyt a falról a víz. Annyira penészes lett minden fal, hogy nem láttuk semmiben a megoldást. Ekkor találkoztunk a JOBBFÓLIA csapattal és próbáltuk ki a fűtési rendszerüket. Eszméletlen. 1 nap alatt kiszárított az összes falat, megszűnt a vízesedés, és az összes penészesedés. Egyszerűen hihetetlen. Mivel nem mindig vagyunk az ingatlanban, leginkább hetente csak 1-2 alkalommal, így fontos volt, hogy távolról is vezérelni tudjuk a fűtést. Erre egy olyan megoldást találtak nekünk, hogy ámultunk, és bámultunk. Nem több százezer forint volt, abszolút megfizethető áron, egy nagyon jó fűtési rendszert hoztak nekünk össze, és nem mellesleg 1 nap alatt.

M. István, vállalkozó (Budapest)

Nálunk is most lett lerakva a fűtőfólia. Maximálisan megvagyunk vele elégedve.

Bogár Mátyás (Gyál)

Kedves Jobbfólia csapat. Szeretnèm megköszönni a fütőfóliàt, egyszerűen imàdom. Teljes mèrtèkben elègedett vagyok, mivel megkönnyìti a mindennapjaimat: nem kell fàt behordani, tűzzel bajlódni csak egyszerűen bekapcsolom ès màr körülbelül 10 perc múlva èrzem is a meleget. 25-26 c fokra pillanatok alatt felmelegìti a 16 c fokról. Nem utolsó szempont az sem, hogy kevès àramot is fogyaszt ès a levegő is tisztább. Szóval nem bàntam meg, ismerőseimnek ajànlani fogom. Akiknek eddig mutattam nagy èrdeklődèssel voltak irànta ès tetszett nekik, ami nem is csoda. Szóval mèg egyszer hàlàs köszönet!! 🙂 🙂 🙂

D. Alexandra, Műkörmös (Szigetvár)

Szakszerű, precíz, tanácsadás és kivitelezés, csak ajánlani tudom a céget!

Tóth Zoltán (Szombathely)

Az autószerelő műhelyemben szükség volt egy gyors fűtés bővítésre, a jelenlegi hagyományos központi fűtés csak 14-16 fokot tudott tartani, és műhely lévén sok a ki-be járkálás az irodába és folyamatosan visszahűlt a levegő.
A srácok pár óra alatt felrakták a mennyezetre a JOBBFÓLIA-t, amire nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan megy, majd kb. 15 perc elteltével a szobában már 22-23 fok volt érezhető. Jó érzés a hűvösebb műhelyből ide bejönni és a bőrünkön érezhetően felmelegedni. Már Andreának az asszintesemnek sem kell vastag pulóverben dolgoznia. Most ìgy folyamatosan 22 fokon tudunk, kellemes körülmények között dolgozni.
Annyira megtetszett a JOBBFÓLIA, hogy otthonra is ilyent terveztetek meg velük!
Köszönöm, hogy megmutattátok és gyorsan beszereltétek!

P. Zoltán, Szervízműhely tulajdonos (Budapest)

Ezt egyszerűen nem hiszem el! Ha ezt úgy mondjátok el, azt mondom hogy hülyeség, és nem hiszem el nektek.

De így, hogy a saját szememmel látom ami történik, el kell hinnem. 1,5 óra alatt az összes fal kiszáradt, 4 fokból 22 lett, és nem mellesleg 3 óra alatt minden kész lett!

Látom, de még mindig alig hiszem el!”

K. Árpád (Szigetvár)

Hihetetlen profik! Csak ajánlani tudom a srácokat!

Simon Andrea (Püspökladány)

Köszönöm szépen mégegyszer. Szuper, gyors, precíz munka volt.

Osztos József (Budapest)

Az irodánk folyamatosan penészesedett, és mindemellett a fűtésszámlánk havi 30 000 Ft körül volt, mert elektromos radiátorokkal fűtöttünk. A penészesedés miatt, 3 alkalommal kapartuk le a falat, kentük be penészgátlóval, festettük le, de minden egyes alkalommal újra jelentkezett a penész. Ekkor találkoztunk ezzel a fűtési technológiával, és gondoltuk kipróbáljuk. A villanyszámlán a megszokott 30 000 Ft-ról 6 000 Ft-ra csökkent, ami valljuk be őszintén egy rettentő jó, és gyorsan mérhető eredmény.

Ez mellett pedig, amire nem is számítottunk, mert úgy gondoltuk, hogy csak humbug, ámítás, teljesen megszűnt a penészesedésünk!

Nagyon hálásak vagyunk, és azóta már elég sok helyre ajánlottuk Őket, mert ezzel szeretnénk meghálálni, hogy segítettek nekünk.

P. Éva, (Budapest)

Válasszon fűtési megoldásainkból!

Varázsoljon igazán "egészséges-meleget" magának a JOBBFÓLIA segítségével!

Díjmentes fűtésterv

Pin It on Pinterest